SL Yay, YAY ve YAY SİSTEMLERİ
Tr
En
Ürünlerimiz
Ürünlerimiz / YAY ve YAY SİSTEMLERİ
Torba Yaylar
Boyçelik’in ürettiği mikro torba yay sistemleri, vücudu her noktadan destekleyerek daha konforlu bir uyku sağlar. Her geçen gün daha fazla yatak üreticisi tarafından tercih edilen bir yay sistemi olan mikro torba yaylar, barel ve silindir olarak üretilebilmekte ve talep edilen kadar bölgede tel kalınlık ayarlaması yapılabilmektedir. Kafa çapının küçük olması m2’ye düşen yay sayısının fazla olması ve boşluk bırakmayan özel petek dizgisi micro torba yayları diğer yay sistemlerinden ayırmaktadır. Mikro torba yay teknolojisi en konforlu ve kompleks karkas yapısına sahip sistemlerden biridir. 1,30 mm tel kalınlığından 1,60 mm`ye kadar üretim gerçekleştirilebilmekte ve talebe göre 40`arlı olarak kağıt rulolara sarılarak paletlerle yükleme yapılabilmektedir.

Boyçelik’in üretiği mikro torba yaylar;
• Mükemmel nokta esneklik düzeyi ile uyku sırasında vücuda optimum destek sağlar ve ses çıkarmaz.
• Diğer yay sistemlerine göre 2 kat fazla yay adedi, 3 kat fazla çökme dayanımı ile bağımsız hareket imkanı ve hijyen sağlar.
• Bağımsız hareket özelliği sayesinde uyku sırasındaki hareketler eşleri etkilemez.
• Vücut ağırlığını dengeleyerek doğal sırt eğrilerini korur ve omurgaya uyum sağlar.
• Tek tek üretilen yayların, birbirine bağlı kumaş torbalar içine yerleştirilmesiyle üretilen modern bir yay sistemidir.
• Farklı çaplarda teller ve farklı sertlikteki yaylar, insan anatomisine uygun bir şekilde ayrı bölgelerde dizilmiştir. Bunun sonucu; omuz, bel omurları ve kalça bölgesini ayrı ayrı destekleyen, ergonomik bir yatak yüzeyi oluşturmaktadır.

Yükseklik olarak 10 cm`den 18 cm`ye kadar üretilen mikro torba yay karkasları, müşteri talebine göre üst ve alt kısımlarına tela (non-wowen) ile desteklenebilmektedir. Her türlü ebadın müşteri isteğine göre üretilebildiği mikro torba yaylar, müşteri talebine yassı çerçeve teli ile kenar kısımları desteklenebilmekte ve bu hali ile rulolara sarılabilmektedir.

Copyright © 2012 All Rights Reserved.
Designed_by medyatör